Uitleveren Kaagbock

Op de valreep van oktober is het dan eindelijk zover. De Kaagbock (8,8%) – gebrouwen tijdens de Kaagweek – wordt vanaf heden uitgeleverd aan onze biervrienden. Wij zijn erg trots op dit sterke seizoensbier voor de echte bockliefhebber. Hij is gebrouwen met een grote diversiteit aan moutsoorten en ook de bitterhop is rijkelijk vertegenwoordigd. Eentje om rustig voor te gaan zitten dus.

Ingredienten:

  • Mout: Pils, Tarwe, Amber, Cara, Munchener en Zwart
  • Hop: Northern Brewer, Hallertau Herstbrucker
  • Toevoegingen: Kandijsuiker

Veel bockbieren claimen karakter te hebben. Zoveel karakters, zoveel smaken zullen we maar zeggen. Onze Kaagbock blinkt uit door zijn moutige karakter (zoals het hoort bij een bockbier) en mooie bittere, krachtige afdronk.

Kaagbock bottelen